Voor wie?

De retraite is toegankelijk voor iedereen en afgestemd op zowel diegenen die voor het eerst komen als meer ervaren studenten.

Dit jaar zal er ook speciaal ruimte zijn voor jong volwassenen (< 35 jaar) om elkaar te ontmoeten.

Ouders met kinderen

Ook voor kinderen kan een retraite met Sogyal Rinpoche een bijzondere gelegenheid zijn om contact te maken met het Boeddhistisch onderricht. Dit jaar organiseert Rigpe Yeshe van donderdag t/m zondag een speciaal programma voor tieners (van 12 t/m 18 jaar). Vanwege een tekort aan vrijwilligers lukt het dit jaar helaas niet om ook voor jongere kinderen een programma aan te bieden. Het programma loopt parallel aan het volwassenenprogramma en bestaat uit meditatie, reflectie en creatieve activiteiten, waarbij kinderen op plezierige wijze samen zijn. De lunchpauzes brengen de tieners met hun ouders door en het middagprogramma is erop gericht samen leuke activiteiten te ondernemen.
De kosten voor deelname bedragen Euro 100,-, de vroegboekprijs (t/m 30 april) is Euro 75,-.

Kinderen tot 12 jaar blijven tijdens de hele retraite bij hun ouders.

Als je vragen hebt, neem dan contact op via families@rigpa.nl.

Speciale wensen en EHBO/rustruime

Heb je speciale wensen in verband met bijvoorbeeld ziekte of slechthorendheid, dan kun je hierover contact opnemen met José Neuteboom via e-mail: specialcare@rigpa.nl. Er is ook een EHBO en rustruimte aanwezig.

Wij zijn niet in staat om de juiste zorg te verlenen aan mensen die in het recente verleden een psychose hebben gehad of een soortgelijke aandoening hebben. Mocht je hiermee te kampen hebben (gehad), dan raden wij het af om deel te nemen aan deze retraite.