Een cursus van het Alomvattende Pad van Oktober 2021 tot juli 2022.

Een cursus van het Alomvattende Pad van Oktober 2021 tot juli 2022.

Een gezonde en liefdevolle relatie met onszelf en anderen ontwikkelen? We beoefenen onder begeleiding van een ervaren instructeur de begeleidde meditatie ‘Liefdevolle Vriendelijkheid’.

Het begrijpen en herkennen van de natuur van de geest is de sleutel tot innerlijke vrede. In deze cursus onderzoeken we de verschillende aspecten van onze geest met behulp van reflectie en meditatie.

Studiebijeenkomsten voor Dzogchen mandala studenten.

Kom 45 minuten online voor je wekelijkse dosis meditatie en wijsheid op de woensdagochtend. Vijf woensdag ochtenden meditatie.

Een speciale beoefeningsdag voor de Rigpa sangha.

Door middel van studie, meditatie en het toepassen in het dagelijks leven word je uitgenodigd om de kwaliteiten van de paramitas in jezelf wakker te maken.

Op dakinidag is het traditie om een speciale beoefening te doen. Rigpa beoefent de Tendrel Nyesel-tsok. Op dit moment vindt de beoefening niet plaats op het centrum, maar kan deze gevolgd worden via Prajna.

Op Guru Rinpoche-dag is het traditie om een speciale beoefening te doen. Rigpa beoefent de Tendrel Nyesel-tsok. Op dit moment vindt de beoefening niet plaats op het centrum, maar kan deze gevolgd worden via de Rigpawebsite Prajna.