Weekendretraite meditatie in Schoorl

Volg je Wat Meditatie Echt Is en wil je je beoefening van meditatie verdiepen? Of ben je een Ngöndro of Dzogchen mandala student en schiet je zitmeditatie er vaak bij in? Kom dan naar de traditioneel zeer succesvolle ‘Weekendretraite Meditatie’!

Evenementgegevens

 

 

 

  Van: vrijdagavond 7 juli t/m zondag 9 juli 2017
  Starttijd: aankomst 19.00 uur, start van de eerste sessie om 20.00 uur
  Voor: iedereen die de eerste drie modules van ‘Wat Meditatie Echt Is’ gevolgd heeft.

  Tarief 2-persoonskamers: € 185,- p.p.
  Tarief 1-persoonskamer: € 235,- (beperkt beschikbaar)
  Tarieven zijn inclusief: retraite, verblijfskosten, (vegetarische) maaltijden en drinken.
  Annuleren: omdat we gebruik maken van de faciliteiten van de locatie Dopersduin, zijn bij deze retraite dezelfde annuleringsvoorwaarden van toepassing als die van Dopersduin: annuleringen door groepen.

Aanmelden


Omschrijving

“Je krijgt iets wat je altijd al hebt gehad en je verliest iets wat je nooit echt nodig hebt gehad.”

Tijdens deze retraite worden de beste omstandigheden gecreëerd om de alledaagse beslommeringen los te laten en je beoefening een impuls te geven.

De retraite bestaat uit gezamenlijke meditatie-beoefening en periodes van stilte. Ook is er gelegenheid voor onderlinge uitwisseling, om je begrip van meditatie te verdiepen. De retraite wordt begeleid door ervaren instructeurs en de sessies worden ondersteund door onderricht van Sogyal Rinpoche.

We logeren op het terrein Dopersduin, een prachtige locatie in de binnenduinrand van Schoorl. Elke kamer heeft een eigen douche en toilet.

 dopersduin

 

Comments are closed.