Meditatieretraite

Behoefte aan rust in je hoofd en ruimte om je meditatie te verdiepen? Tijd voor jezelf om in stilte met elkaar te mediteren? Kom naar de meditatieretraite. Juist samen mediteren kan je beoefening een “boost” geven.

Evenementgegevens

  Van: vrijdagavond 13 april t/m
      zondagmiddag 15 april 2018
  Tijden: Vrijdag 19.30 uur – 21.00 uur,
     Zaterdag & Zondag 10.00 – 16.00 uur

  Standaardtarief: € 90,-
  Studenten- en minimatarief: € 60,-*
  Rigpa abonnementhouders, nieuwsbrief/sympathisanten abonnement: € 0,-

Aanmelden


Omschrijving

Heb je zin om een weekend tot rust te komen en om kennis te maken met meditatie of je beoefening te verdiepen? Door samen te beoefenen en de atmosfeer van meditatie samen te scheppen kun je makkelijker in de “grote ruimte van je geest” komen. Samen mediteren heeft dus een grote meerwaarde.

Op de vrijdagavond zal er uitleg zijn over de vorm van het weekend en starten we met zit- en loopmeditatie. Op zaterdag en zondag is er een programma waarin zit- en loopmeditatie worden afgewisseld. Het weekend zal zoveel mogelijk in stilte zijn.

Naast de zit- en loopmeditatie zal er onderricht van verschillende leraren worden getoond die je helpen om je meditatie te verdiepen. Er zullen verschillende instructeurs aanwezig zijn voor vragen en er is de mogelijkheid om je ervaringen met anderen te delen.

De retraite wordt geleid door ervaren instructeurs van Rigpa Nederland. 

 

Comments are closed.