Vrijwilligers- en instructeurstraining

Een vrijwilligerstraining voor Rigpa sanghaleden. Deze training is tevens de start van een nieuwe instructeursopleiding.

Evenementgegevens

  Tijd: 10.00 – 17.00 uur

De training wordt gegeven door Marlies Musch en Inez Bodewitz.

Aanmelden via het secretariaat: rigpa@rigpa.nl (alleen voor Rigpa sanghaleden)


Omschrijving

The offering of one’s time, labor, creativity and expertise towards the work of a Buddhist master or centre provides the opportunity to accumulate merit, express one’s altruistric motivation and devotion, and integrate the teachings in a living and dynamic way.
Dit is wat Rinpoche zegt over het nut van vrijwilligerswerk in Rigpa. Rinpoche geeft vaak aan hoe belangrijk het is het onderricht op jezelf toe te passen. Werken voor Rigpa is een goede manier om hiermee aan de slag te gaan. We nodigen je dan ook graag uit deze kans te pakken en naar de vrijwilligerstraining op zaterdag 28 maart (10 tot uiterlijk 17 uur) te komen. We gaan deze dag o.a. aan het werk met het inspirerende ‘activity-onderricht’ en de bijbehorende instructies van Rinpoche over de integratie hiervan. De vrijwilligerstraining is tevens de start van een nieuwe instructeursopleiding. Als je de aspiratie hebt om nu of in de toekomst instructeur te worden, kom dan naar deze dag.
Iedereen is welkom! Ook studenten die nog niet zo lang bij Rigpa zijn, zijn van harte uitgenodigd. Je kunt je opgeven voor de training via rigpa@rigpa.nl.

Comments are closed.