Understanding the path

Deze cursus geeft je een goed beeld van de dynamiek en uitdagingen die je tegenkomt op het spirituele pad. Het geeft je de kans om te onderzoeken of je het spirituele pad wilt volgen en geeft antwoord op veelgestelde vragen over een authentiek pad.

Evenementgegevens

  Van: 24 januari 2018,
  Tijd: 19.30 – 21.45 uur
  Aantal lesdagen: 15
  Taal: Nederlands. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van Engels videomateriaal

  Standaardtarief: € 180,-
  Studententarief: € 108,-*
  Rigpa abonnementhouders: € 0,-

AanmeldenAanmelden voor sanghaleden


Omschrijving

Deze cursus is een brug naar een eventuele latere deelname aan de Meditatie mandala voor nieuwere studenten die Wat Meditatie Echt Is en liefst ook Compassievol leven hebben gevolgd. Het is herzien en uitgebreid met de Verenigende Methode (uit Wat Meditatie Echt Is, module 5 ) en geeft een goed beeld van de dynamiek en uitdagingen die je tegenkomt op het spirituele pad. Het biedt je de kans om te onderzoeken of je het spirituele pad wilt volgen en geeft antwoord op veelgestelde vragen over een authentiek pad. De cursus is ook behulpzaam voor oudere studenten om het pad dat ze al volgen beter te begrijpen. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: het spirituele pad, Rigpa, onthechting, toevlucht en bodhichitta, vajrayana en devotie.


* Voor studenten geldt een korting van 40% op het cursusgeld. Om voor deze korting in aanmerking te komen dien je een kopie van je studenten(OV)pas op te sturen naar Stichting Rigpa, t.a.v. het secretariaat.

Comments are closed.