Online: Ngöndro-ochtenden

Deze cursus is geschikt voor sangha-leden die hun kennis en beoefening van de Ngöndro, de voorbereidende oefeningen van het Vajrayana, willen verdiepen en voor diegenen die hier een serieuze start mee willen maken.

Evenementgegevens

Locatie: online

 

======= Deze bijeenkomst zal via Zoom plaatsvinden. De zoomlink is te vinden in de Mandala Mail van 30 juli ========

 

  Tijd: 10.00-12.30 uur, er zijn geen kosten aan verbonden.

 


Omschrijving

Deze cursus is geschikt voor sangha-leden die hun kennis en beoefening van de Ngöndro willen verdiepen en voor diegenen die hier een serieuze start mee willen maken.

(Als je nog niet bekend bent met de Ngöndro, adviseren wij je om eerst de online ‘Introductie tot de Ngöndro retraite‘ te volgen, wanneer die in de toekomst weer plaats vindt. Mocht je dit niet lukken, maar heb je wel een grote wens om de Ngöndro te starten, stuur dan een mail aan nynkevalk@rigpa.nl.

De Ngöndro mandala dagen hebben steeds een verschillend thema, gebaseerd op de Longchen Nyingtik Ngöndro en de Dudjom Tersar Ngöndro.

Er zijn studiegroepen en je krijgt opdrachten mee om de integratie in het dagelijks leven te vergemakkelijken. Samen zullen we vormgeven aan een Ngöndro community, om elkaar te kunnen ondersteunen op het pad, ook als het een beetje hobbelig wordt.

 

Comments are closed.