Speciale Beoefeningsdag

Speciale beoefeningsdag voor de Rigpa Sangha.

Evenementgegevens

  Datum: zaterdag 14 september
  Tijd: 8:00-21:00

 

 


Omschrijving

Zaterdag 14 september hebben we in Amsterdam een uitgebreid programma. Het merendeel van de beoefening wordt gestreamd vanuit Lerab Ling. Daardoor zijn we wereldwijd als sanhga verbonden in het beoefenen. 

Van 8.00 – 9.15 uur Narak Kong Shak & Vajrasattva 100-syllable mantra streaming. Daarna kan ieder die dat wil een eigen beoefening doen, alleen of samen.
Van 14.00 – 18.00 uur Rigdzin Dupa tsok, met Magön Chamdral en Narak Kong Shak. Tegelijkertijd kan ieder die dan wel wil beoefenen, maar niet kan/wil deelnemen aan de Rigdzin Dupa tsok, in de  kleine shrineroom zijn of haar eigen beoefening doen, alleen of samen Dit kan spontaan, maar wellicht wil een groepje iets onderling regelen.
Van 19.00 – 21.00 uur Tendrel Nyesel tsok met korte Dharmapalas & Yeshe Kuchokma. Om 20.00 uur wordt er nieuws en boodschappen doorgegeven van verschillende lama’s.

Wat belangrijk is dat ieder die dat wil, echt deel kan nemen aan de beoefening. Er gaan hierna nog 4 zaterdagen vol beoefening volgen. Daarom willen we iedereen oproepen om mee te komen helpen bij het opzetten en vormgeven van deze beoefen-zaterdagen. Er is altijd ruimte voor een eigen beoefening en ook altijd wel een ‘klusje’ dat gedaan moet worden. Ieder wordt uitgenodigd om met eigen initiatieven te komen, en deze in te passen in het geheel van de dag.

De sessies bieden een mooie gelegenheid om op een eenvoudige, diepe manier een connectie te maken met de wijsheidsgeest van Rinpoche. Iedereen die een verbinding voelt met Sogyal Rinpoche is van harte welkom, dus geef het door!

Er is ook nu nog gelegenheid om een khatag te offeren of en lichtofferande aan te bieden. Neem s.v.p. je eigen khatag mee!

Mocht het niet lukken streamings of beoefening op het centrum te volgen, kun je de streamings ook thuis bekijken. De streaming is zonder code toegankelijk op streaming.rigpa.org.

 

Comments are closed.