Understanding the path

Deze cursus geeft je een goed beeld van de dynamiek en uitdagingen die je tegen komt op het spirituele pad. Het geeft je de kans om te onderzoeken of je het spirituele pad van Rigpa wilt volgen en geeft antwoord op veel gestelde vragen over het Tibetaans Boeddhisme.

Evenementgegevens

  Van: 17 september t/m 21 januari 2017
  Tijd: 10.00 – 15.00 uur
  Aantal lesdagen: 10
  Taal: Nederlands. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van engels videomateriaal

  Standaardtarief: € 300,-
  Studententarief: € 180,-*
  Rigpa abonnementhouders: € 0,-

Aanmelden


Omschrijving

Alle studenten die de cursus Wat Meditatie Echt Is tot en met module 6 hebben afgerond, kunnen deze cursus volgen. Understanding the path geeft je een goed beeld van de dynamiek en uitdagingen die je tegen komt op het spirituele pad. Het geeft je de kans om te onderzoeken of je het spirituele pad van Rigpa wilt volgen en geeft antwoord op veel gestelde vragen over een authentiek pad. De cursus is ook behulpzaam voor oudere studenten om het pad dat ze al volgen beter te begrijpen. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: het spirituele pad, Rigpa, onthechting, toevlucht en bodhichitta, vajrayana en devotie.


* Voor studenten geldt een korting van 40% op het cursusgeld. Om voor deze korting in aanmerking te komen dien je een kopie van je studenten(OV)pas op te sturen naar Stichting Rigpa, t.a.v. het secretariaat.

Comments are closed.