Rigpé Yeshé familieretraite 2018

Samen met andere volwassenen en kinderen een weekend op de Veluwe. Om samen te zijn, te mediteren en leuke dingen te doen.

Evenementgegevens

Locatie: De Hertekolk

  Start: vrijdag 12 oktober 18.00 uur
  Einde: zondag 14 oktober 16.00 uur
  Taal: Nederlands
  Voor: alle Rigpa mandala studenten

  Tarief: volwassenen € 97,50, kinderen € 75,-, studenten en minima  € 50,-

melde

Aanmelden voor sangha


Omschrijving

Deze 12e herfstretraite van Rigpé Yeshé vindt plaats in een schitterend gelegen groepsverblijf. Dit weekend is een mooie gelegenheid om met (je) kinderen en andere Sangha leden/families samen te zijn. Het thema dit jaar is “net zoals ik”. In een ongedwongen sfeer houden volwassenen hun eigen retraite en als je wil kun je  deelnemen aan de activiteiten. Voor de kinderen zijn er, soms samen met de volwassenen en soms apart, meditaties, creatieve activiteiten, een spel of een film. Deze losse combinatie werd vorig jaar erg gewaardeerd. We dragen het weekend met z’n allen – iedereen is vrij om bij te dragen wat hij of zij wil.

Zaterdag aan het begin van de middag zal er voor diegene die dat willen een introductie zijn op de oudercursus die door Rigpé yeshé Internationaal is ontwikkeld. Daarna zal er langer recent onderricht zijn van een bekende leraar. De zaterdag wordt traditiegetrouw afgesloten met een lichtjestocht, kampvuur en disco.

Als je wil kan je ook een dag(deel) komen. Er is in de accommodatie voldoende ruimte om je eigen boek te lezen, je beoefening te doen of te wandelen.

Voor vragen kan je contact opnemen met families@rigpa.nl

Wessel over de familieretraite van 2017: “Iedereen beleeft zo’n weekend met zijn eigen waarneming maar ik durf me hand ervoor in het vuur te steken dat de zachtheid van de kwaliteit van het samen zijn, door iedereen is gevoeld en zeer gewaardeerd. Het was een soort mini garden of Eden, een ongedwongen licht en lief gebeuren, zoals je wenst dat een sangha is.”

 

 

Groepsverblijf De Hertekolk is een sfeervolle locatie midden in natuurgebied Noord-Veluwe; een bosrijke omgeving met vennetjes, heide en veel ruimte voor sport- en spelactiviteiten. Naast het programma voor kinderen, bieden we iedereen in de Sangha tevens de mogelijkheid zijn of haar eigen retraite of ‘weekend weg’ te houden, Sanghaleden te ontmoeten en met ons mee te eten.

Natuurlijk zal ook dit jaar het traditionele kampvuur en disco niet ontbreken!

Comments are closed.