Rigpé Shyönnu- avond voor jongeren

Vind je het leuk om andere jonge mensen te ontmoeten die geïnteresseerd zijn in meditatie en boeddhisme? Tijdens de Rigpe Shyönnu youth avond is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, onder andere door samen te mediteren en ervaringen uit te wisselen. Het overkoepelend thema van deze avonden is ‘Exploring what Matters’.

Evenementgegevens


  Starttijd: 19.00
  Eindtijd: 21.00 uur
  Taal: Nederlands, Engels,


Je hoeft je niet aan te melden en de toegang is gratis! Je kunt ons vinden als een evenement op Facebook!

 


Omschrijving

Jongerenavond-Youth Evening
Vind je het leuk om andere jonge mensen te ontmoeten die geïnteresseerd zijn in meditatie en boeddhisme? Tijdens de Rigpe Shyönnu youth avond is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, onder andere door samen te mediteren en uit te wisselen over thema’s die ons persoonlijk als jongvolwassenen (< 35 jaar) raken.Het overkoepelend thema van deze Rigpé Shyönnu avonden is ‘Exploring what Matters’.

Na afloop kun je blijven hangen voor bijvoorbeeld een drankje in een cafe om de hoek. Kosten? Niks!

Over Rigpé Shyönnu
Rigpé Shyönnu is een initiatief van jonge mensen in Rigpa, de Tibetaans-boeddhistische organisatie van Sogyal Rinpoche. Zij streeft naar het initiëren van ontmoeting en uitwisseling,voor jonge mensen die geïnteresseerd zijn in meditatie, compassie en boeddhisme. Sinds haar oprichting deze zomer heeft Rigpé Shyönnu vertegenwoordigers in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Ierland.

Meer informatie? rigpé.shyönnu@rigpa.org

 

Comments are closed.