Phakchok Rinpoche & Erric Solomon

Een sangha evenement met Phakchok Rinpoche en Erric Solomon

Evenementgegevens

  Zondag 7 oktober
  Starttijd: 19.30 uur
  Eindtijd: ca. 22.00 uur
  Taal: Engels
  Alleen voor Rigpastudenten

  Standaardtarief Rigpastudenten: € 15,-
  Minimumtarief Rigpastudenten: € 10,-

Aanmelden voor sanghaleden


Omschrijving

Op zondagavond 7 oktober ontmoet Phakchok Rinpoche samen met Erric Solomon de Nederlandse sangha in het Rigpacentrum in Amsterdam. 

Phakchok Rinpoche en Erric Solomon schreven samen het boek ‘Radically happy: A User’s Guide to the Mind’, dat binnenkort uitkomt. Hierin presenteren zij een pad naar ‘radicaal geluk’, een staat van welzijn die altijd bereikbaar is, ook wanneer je moeilijke periodes doormaakt. 

Phakchok Rinpoche en Erric zullen spreken over hun nieuwe boek. Met name over hoe we de principes van ‘Radicaal Geluk’ in ons leven kunnen toepassen. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen aan Rinpoche. 

Phakchok Rinpoche is een zoon van Chokling Rinpoche die samen met zijn broers Chökyi Nyima Rinpoche, Tsoknyi Rinpoche en Mingyur Rinpoche de vier zoons zijn van Tulku Urgyen Rinpoche. Hij is herkend als de zevende Phakchok Rinpoche, de incarnatie van een grote meester en meditatieleraar en hij is ingewijd door Zijne Heiligheid de Dalai Lama. Zoals een Shedra student laatst omschreef: “Phakchok Rinpoche is jong, opgewekt en heeft een heldere manier van denken!” Hij heeft een grondige training ontvangen in boeddhistische filosofie en meditatie, waarbij hij studeerde bij onder meer Kyabje Tulku Urgyen Rinpoche en Nyoshul Khen Rinpoche.

Erric Solomon begon zijn carrière als technologisch ondernemer in Silicon Valley. Voorafgaand aan zijn samenwerking met Phakchok Rinpoche heeft hij bijgedragen aan de ontwikkeling van sommige Rigpa-cursussen zoals ‘Wat meditatie echt is’. Volgens Tsoknyi Rinpoche: “Erric heeft het boeddhisme al meer dan twee decennia bestudeerd en beoefend, waaronder het werken met bijna alle grote meesters van onze tijd. Daarna voltooide hij een traditionele driejarige retraite. Als gevolg daarvan komt zijn begrip niet alleen voort uit intellectuele kennis, maar ook uit een authentieke ervaring die voortkomt uit jaren van oprechte beoefening”.

Comments are closed.