‘De natuurlijke vrijheid van de geest’, een openbare lezing met Sogyal Rinpoche

Tijdens de openbare lezing op 16 november in de Amsterdam-RAI geeft Sogyal Rinpoche les over het begrijpen van je geest en de wijsheid van meditatie. Hij doet dit in de geest van Dzogchen – de Grote Perfectie; dit is de hoogste wijsheid in de Tibetaans Boeddhistische traditie.

Evenementgegevens

Locatie: Amsterdam RAI

RAI Amsterdam
Europaplein
1078 GZ Amsterdam
Auditorium, Ingang G
Een plattegrond van de RAI vind je hier, een routebeschrijving en informatie over parkeergelegenheid vind je hier.

Datum en tijden
  Woensdag 16 november 2016
  Start: 19.30 uur, kassa open 17.30 uur
  Einde: Houd er rekening mee dat Rinpoche tot 22.00 uur, of zelfs iets later, les geeft.

Tarieven
  Standaard: € 25,-
  Rigpa abonnementhouders: € 20,-
  Studententarief, minima, kinderen t/m 18 jaar: € 10,-

Voor degenen die het voor anderen mogelijk willen maken om naar deze openbare lezing te gaan, bestaat de mogelijkheid een donatie te doen. Je kunt dit bij je aanmelding opgeven.

Digitale flyer
Wil je vrienden of familie op een makkelijke manier de hoogte brengen van de openbare lezing? Download dan deze digitale flyer.

Aanmelden en betalen
We vragen je om bij aanmelding direct te betalen via iDEAL.
Door te betalen via iDeal help je ons enorm. Het bespaart onze vrijwilligers veel controle- en uitzoekwerk. Betaal je toch via de bank, dan dient je betaling uiterlijk vrijdag 11 november  te zijn ontvangen op IBAN-rekeningnummer NL32INGB0003533736 van Stichting Rigpa o.v.v. het ordernummer dat je bij registratie ontvangt. Pas na ontvangst van de betaling is je aanmelding definitief.

Aanmelden

Aanmelden voor sanghaleden


Titel

De natuurlijke vrijheid van je geest:
Ontwaak de wijsheid en compassie van je ware natuur

Omschrijving

Sogyal Rinpoche, de auteur van de spirituele bestseller Het Tibetaanse boek van leven en sterven, staat bekend om zijn spontane, dynamische en intieme manier van lesgeven. Hij heeft het vermogen om een sfeer te creëren die van nature onze innerlijke wijsheid inspireert. Zijn natuurlijke eenvoud en wakkere helderheid openen jouw kijk op je geest vanuit een compleet ander perspectief.

Veel mensen, van allerlei verschillende achtergronden, ervaren Rinpoche’s onderricht als zeer relevant en direct van toepassing in het dagelijks leven. Ze geven uiting aan de diepe en blijvende impact die deze wijsheid op hun geest heeft – en hoe dit hun leven en wezen getransformeerd heeft.

Als we weten hoe we onze geest in haar ware natuur kunnen laten rusten, ontdekken we hoe we helemaal vrij kunnen zijn van stress, verwarring en turbulente emoties.

We overstijgen de beperkte kijk op wie we denken te zijn en ontdekken hoeveel groter we in werkelijkheid zijn. Terwijl onze geest zich opent, vallen de barrières die onze natuurlijke intelligentie, liefde en moed tegenhielden, op een natuurlijke manier weg.

Door de wijsheid van dit onderricht volledig in ons dagelijks leven te integreren, begint ons inherente, wakkere gewaarzijn wijsheid, liefde en compassie uit te stralen in alles wat we doen en naar iedereen die we ontmoeten. We komen wérkelijk tot leven – vol vertrouwen, open en op ons gemak in elke situatie.

Hoofdtelefoons voor vertaling en slechthorenden

De lezing is in het Engels. Er is vertaling naar het Nederlands aanwezig. Daarbij wordt gebruik gemaakt van hoofdtelefoons, waarvoor je je kunt opgeven bij je aanmelding. De kosten hiervoor bedragen € 5,-.
Voor slechthorenden zijn hoofdtelefoons beschikbaar. Deze hoofdtelefoons zijn gelijk aan die van de vertalingen en kunnen aangevraagd worden bij de aanmelding. De kosten bedragen € 5,-.

Zaalinformatie

De lezing vindt plaats in een prettige zaal met voldoende ruimte voor alle deelnemers. Er zijn genoeg stoelen aanwezig, dus een stoel reserveren is niet nodig. Helaas is het niet mogelijk om tijdens de lezing op een matje of kussen te zitten in verband met het vrij houden van de paden voor brandveiligheid.

Winkel

Voorafgaand en enige tijd na afloop van de Public Talk is in de hal van de RAI de Rigpa-winkel geopend. Hier kun je terecht voor studie- & beoefeningsmateriaal, waaronder boeken, cd’s en dvd’s.

Comments are closed.