Open inloop meditatieochtend

Misschien herken je het; het valt vaak niet mee om in de stroom van alledaagse activiteiten momenten van échte stilte te vinden. Tijdens deze ochtenden kun je in stilte, zonder instructies, 20 minuten zitmeditatie beoefenen, afgewisseld met 10 minuten loopmeditatie, in- en uitstappen kan tussen de sessies.

Evenementgegevens

  Vrijdagochtend
  Inloop vanaf 10.00 uur, einde 13.00 uur
  Er zijn geen kosten verbonden aan deze meditatiesessie, een donatie is welkom
  Aanmelden van tevoren is niet nodig.


Omschrijving

Tijdens deze ochtenden kun je in stilte, zonder instructies, 20 minuten zitmeditatie beoefenen, afgewisseld met 10 minuten loopmeditatie,  in- en uitstappen kan tussen de sessies.

Bij Rigpa mediteren we volgens de eeuwenoude Tibetaans boeddhistische traditie waarbij je leert werken met je waarnemingen, gedachten, emoties en ideeën over jezelf. Je wordt op weg geholpen op de belangrijkste ontdekkingstocht van je leven; de ontdekking van de ware natuur van je geest. Wanneer je geest tot rust komt door de kracht van meditatie, ontdek je de bron van tevredenheid en welbevinden in jezelf. Deze ochtenden zijn zonder begeleiding, maar als je meer wilt zou je de cursus Wat Meditatie Echt Is kunnen volgen.

Comments are closed.