Online: Wekelijkse beoefening liefdevolle vriendelijkheid (2022)

Een gezonde en liefdevolle relatie met jezelf en anderen ontwikkelen?
Beoefen samen (onder begeleiding) ‘Liefdevolle Vriendelijkheid’!

Evenementgegevens

Locatie: online

  Data: Vanaf 13 januari tot 26 mei iedere donderdagmiddag  
  Tijd: 17:30 uur tot 18:00 uur

  Donatie op vrijwillige basis, doneren kan via deze link

Wil je meedoen aan deze activiteit? Meld je dan aan op de aanmeldwebsite, via onderstaande aanmeld-button. Je ontvangt dan eenmalig een e-mail met de zoom-link, waarmee je iedere sessie kunt inloggen.

***Let op: door technische op problemen op aanmelden.rigpa.nl is het niet mogelijk om je via je telefoon aan te melden. Via de een computer of laptop is het wel mogelijk. Voor vragen over aanmelding, kun je contact opnemen met: florisjankoen@rigpa.nl*** 

Aanmelden Aanmelden voor sanghaleden


Omschrijving

Vanaf donderdag 13 januari 2022 vervolgen we de wekelijkse online beoefening. Liefdevolle vriendelijkheid is een methode om compassie te beoefenen voor jezelf en ruimte te creëren in het omgaan met emoties en uitdagingen die je in het leven tegenkomt.
Je hebt geen ervaring nodig om liefdevolle vriendelijkheid te beoefenen. Na afloop is het mogelijk om vragen te stellen aan een van onze Rigpa instructeurs. 
Meld je aan en ontvang eenmalig een zoomlink, waarmee je bij iedere sessie kunt inloggen. Je kunt kosteloos meedoen, maar een donatie wordt op prijs gesteld.

Doneren kan via deze link.

 

 

Comments are closed.