Online: Rigpa winterretraite- openbaar programma

Zoek je naar een beetje rust en inkeer tijdens de feestdagen? Doe dan mee aan de online Rigpa winter retraite. De opzet is flexibel: je kunt zelf kiezen of je een of alle sessies wilt doen. (Bovenstaande foto met dank aan Olivier Adam)

Evenementgegevens

Locatie: online

 

  Van: Zondag 27 december t/m donderdag 31 december
  Tijd: Flexibel programma, dagelijks tussen 9:00 uur en 15:00 uur online

Klik hier voor het programma

Zaterdag 26 december ontvang je begin van de avond een mail met de zoomlink waarmee je de programma-onderdelen kunt volgen.

Nb Gedurende de retraite checken we dagelijks tot 17.00 uur de aanmeldingen. Mensen die zich nieuw hebben aangemeld  krijgen s’avonds de mail met de zoomlink en kunnen de volgende dag aansluiten.

  Standaardtarief: € 25,-
  Minima- en studententarief: € 20,-

Aanmelden 


Omschrijving

De donkere dagen tussen kerst en oud & nieuw zijn altijd een prachtig moment om onze geest naar binnen te keren en te reflecteren op wat echt betekenis geeft aan ons leven. Daarom organiseren we van zondag 27 december tot en met donderdag 31 december een Rigpa winter retraite. In deze retraite ligt de nadruk op beoefening. Je kunt de retraite op een manier volgen die voor jou prettig is: iedere dag een enkele sessie, een van de dagen een hele dag, of misschien wel alle vijf de dagen van begin tot einde!

De retraite bestaat uit sessies van 50 minuten, geleid door Rigpa instructeurs, die elk een verschillende soort meditatie begeleiden. De dag begint om 9:00 met liefdevolle vriendelijkheid. Om 10:00 gaan we verder met meditatie en contemplatie. Na een lunchpauze volgt weer meditatie, verrijkt met elementen uit het boek Welcoming the Unwelcome van Pema Chödron. De dag eindigt met analytische meditatie waarbij we op basis van het boek Contemplating Reality van Andy Karr onderzoeken wie wij eigenlijk zijn, en of de werkelijkheid wel zo solide is als ze soms lijkt.

Hier vind je een schema met per dag een overzicht van de activiteiten en de tijden.

Zaterdag 26 december ontvang je begin van de avond een mail met de zoomlink waarmee je de programma-onderdelen kunt volgen.

Nb Gedurende de retraite checken we dagelijks tot 17.00 uur de aanmeldingen. Mensen die zich nieuw hebben aangemeld krijgen s’avonds de mail met de zoomlink en kunnen de volgende dag aansluiten.

 

 

Comments are closed.