Online: Meditatie en liefdevolle vriendelijkheid – juni en juli

Een gezonde en liefdevolle relatie met onszelf en anderen ontwikkelen? We beoefenen onder begeleiding van een ervaren instructeur de begeleidde meditatie ‘Liefdevolle Vriendelijkheid’.

Evenementgegevens

Toekomstige data:
  • 16 juli 2020 17:30 uur
  • 23 juli 2020 17:30 uur
  • 30 juli 2020 17:30 uur

 

  Tijd: 17.30 – 18.15 uur

  Donatie op vrijwillige basis, doneren kan via deze link

Wil je meedoen aan deze activiteit? Meld je dan aan op de aanmeldwebsite, via onderstaande aanmeld-button. Je ontvangt dan eenmalig een e-mail met de zoom-link, waarmee je iedere sessie kunt inloggen. 

Aanmelden 


Omschrijving

In deze tijd waarin we nog veel binnen zitten, kunnen we ook meer naar binnen gaan in onszelf. Misschien ontdek je dat het thuis zitten jou meer vrijheid geeft of kom je stukken in jezelf tegen die je verrassen. Als je daar meer aandacht aan wil geven kan dat door compassie te beoefenen door middel van liefdevolle vriendelijkheid. Speciaal voor deze coronatijd richten we ons in de beoefening op lastige emoties, het ervaren van gebrek aan ruimte en andere uitdagingen die je in jezelf tegen komt
Als je mee wilt doen, kun je je aanmelden via de aanmeldsite. Je ontvangt dan eenmalig een e-mail met de zoomlink, waarmee je bij iedere sessie kunt inloggen.
De beoefening is gratis en wordt begeleid door ervaren Rigpa-instructeurs.

 

Comments are closed.