Online: Meditatie en liefdevolle vriendelijkheid – november en december

Een gezonde en liefdevolle relatie met onszelf en anderen ontwikkelen? We beoefenen onder begeleiding van een ervaren instructeur de begeleidde meditatie ‘Liefdevolle Vriendelijkheid’.

Evenementgegevens

Locatie: online

 

  Tijd: 17.30 – 18.15 uur

  Donatie op vrijwillige basis, doneren kan via deze link

Wil je meedoen aan deze activiteit? Meld je dan aan op de aanmeldwebsite, via onderstaande aanmeld-button. Je ontvangt dan eenmalig een e-mail met de zoom-link, waarmee je iedere sessie kunt inloggen. 

Aanmelden 


Omschrijving

Weer een nieuwe cyclus (november- december) van de wekelijkse beoefening van liefdevolle vriendelijkheid. Liefdevolle vriendelijkheid is een mooie methode om compassie te beoefenen voor jezelf en ruimte te creƫren in het omgaan met emoties en uitdagingen die je in jezelf tegen komt. Je hebt geen ervaring nodig om liefdevolle vriendelijkheid te beoefenen. Na afloop is het mogelijk om vragen te stellen aan de begeleider.

Als je mee wilt doen, kun je je aanmelden via de aanmeldsite. Je ontvangt dan eenmalig een zoomlink, waarmee je bij iedere sessie kunt inloggen. De beoefening is gratis en wordt begeleid door ervaren Rigpa-instructeurs. 

 

 

Comments are closed.