Ngöndro retraite in Schoorl 2016

Wil je samen beoefenen in een prachtige, stille omgeving en verdieping geven aan de studie en beoefening van je Ngöndro? Kom dan naar deze retraite in Schoorl! Dit jaar staat de beoefening van Goeroe Yoga centraal.

Evenementgegevens

  Datum en tijd: vrijdag 1 april 10.00 uur
t/m zondag 3 april 17.00 uur

  Voor: Rigpa abonnementhouders die bekend zijn met de Ngöndro

  Er zijn momenteel helaas geen overnachtingsplekken beschikbaar. Mocht je toch willen deelnemen aan de retraite, dan zijn er twee opties:

  • Je kan je nog opgeven voor de retraite zónder overnachting. Kosten inclusief koffie, thee en maaltijden: € 100,- p.p. Als je wilt kunnen we je in contact brengen met mede-‘lotgenoten’ zodat je samen kunt carpoolen of een huisje in de buurt kunt huren. Neem hiervoor contact op met Wietse Keeren (wietsekeeren@gmail.com).
  • Je kan je aanmelden voor de wachtlijst voor retraite mét overnachting via het secretariaat (rigpa@rigpa.nl). Kosten tweepersoonskamer: € 185,- p.p.

Annuleringsvoorwaardendoordat we gebruik maken van de faciliteiten van de locatie Dopersduin, zijn bij deze retraite dezelfde annuleringsvoorwaarden van toepassing als die van Dopersduin.

Aanmelden


Omschrijving

Drie dagen beoefenen en studeren, onder begeleiding van ervaren instructeurs!

Dit jaar zijn we aanbeland in het Goeroe Rinpoche – jaar. Een bijzonder jaar waarin devotie een centrale rol speelt. Vandaar dat Goeroe Yoga het thema van deze retraite is. De beoefening van Goeroe Yoga is één van de hartsbeoefeningen van Sogyal Rinpoche. Het is een krachtige methode voor het onthullen van de natuur van onze geest.

Dit jaar is de invulling van de retraite iets anders dan in andere jaren, met meer nadruk op beoefening. Het is daarom van belang dat je bekend bent met de Ngöndro. Mocht je vragen hebben hierover, dan kan je die stellen aan Saskia Bloemen (ts@rigpa.nl).

Voor algemene vragen over de retraite kan je terecht bij Wietse Keeren via wietsekeeren@gmail.com.

We logeren op het terrein Dopersduin, een prachtige locatie in de binnenduinrand van Schoorl. Elke kamer heeft een eigen douche en toilet.

 dopersduin

Comments are closed.