Maandelijkse bijeenkomst AOP

Het Alomvattende Pad is het essentiële programma voor alle studenten van Rigpa. Het is het moment dat we als sangha samenkomen om te beoefenen en te studeren. Ook worden de ontwikkelingen binnen Rigpa besproken.

Evenementgegevens

  11.00 – 16.30 uur


Omschrijving

Maandelijkse bijeenkomsten van het AOP – het allesomvattende pad – zijn bedoeld voor alle studenten van Rigpa. Om samen te komen, te beoefenen en onderricht te bestuderen. Vaak zijn dit de momenten waarop de sangha om input wordt gevraagd over belangrijke ontwikkelingen binnen Rigpa.

De eerste maandelijkse bijeenkomst van dit najaar is aanstaande zondag 7 oktober. We willen de dag gebruiken om als sangha bij elkaar te komen. Er zal onderricht zijn van Khandro Rinpoche en Tsoknyi Rinpoche. Ook is er (optioneel, d.w.z. voor wie dit wil)) een videoboodschap van Sogyal Rinpoche. Daarbij is er ruimte om uit te wisselen.

Hierna is er de mogelijkheid om samen met het bestuur en MT in Amsterdam uit te wisselen over de eerste plannen t.a.v. het transformatieproces waar we met elkaar in zitten. Dit zal een interactieve sessie zijn waarbij een aantal uitgangspunten wordt gedeeld en de wijze waarop we met de aanbevelingen uit het rapport van Lewis Silkin aan de slag willen gaan.

LET OP: Vanwege het bezoek van Phakchok Rinpoche begint de maandelijkse bijeenkomst in Amsterdam om 11 uur.

7 oktober  11:00 tot 14:30 programma maandelijkse bijeenkomst,
15:00 tot 16:30 bijeenkomst transformatieproces
19:30 lezing Phakchok Rinpoche en Erric Solomon.
8 oktober  19:00 tot 22:00 uur herhaling maandelijkse bijeenkomst
12 oktober 10:00 tot 14:00 uur herhaling maandelijkse bijeenkomst

 

Comments are closed.