Maandelijkse bijeenkomst AOP

Het Alomvattende Pad is het essentiële programma voor alle studenten van Sogyal Rinpoche. Het brengt de wijsheid van het onderricht samen in een compleet spiritueel pad, dat toegankelijk en haalbaar is voor mensen van deze tijd.

Evenementgegevens

  19.00 – 22.00 uur


Omschrijving

Er zijn drie kernonderdelen van Het Alomvattende Pad:

1. Maandelijkse bijeenkomsten
De maandelijkse bijeenkomsten in lokale Rigpa-centra zijn een belangrijk onderdeel van Het Alomvattende Pad, omdat hier het kernonderricht door de hele sangha wordt bestudeerd – langzaam, grondig en systematisch. Ook is het een gelegenheid om contact te hebben met andere sanghaleden. De bijeenkomsten worden ondersteund en begeleid door instructeurs.

De maandelijkse bijeenkomsten worden in Amsterdam op drie verschillende momenten aangeboden:
Zondagochtend (1 keer per maand)
Vrijdagochtend (1 keer per maand)
Dinsdagavond (1 keer per maand) vanaf januari 2017 op maandagavond!

2. Wekelijks thuisstudieprogramma
Als onderdeel van het thuisstudieprogramma zal er aanvullend onderricht en studiemateriaal online ter beschikking worden gesteld. Je kunt het onderricht thuis in je eigen tijd bekijken en bestuderen, of afspreken om samen te studeren.

3. Delayed streaming
Jaarlijks kunnen we enkele retraites met Sogyal Rinpoche volgen via (delayed) streaming. Op deze manier ben je in staat om de belangrijkste retraites op de voet te volgen. De data van de delayed streamings zijn variabel en worden per keer aangekondigd.

Comments are closed.