Losar beoefening (Groningen)

Ter gelegenheid van Losar doen we een Tendrel Nyesel tsok met uitgebreide aandacht voor zuivering, en gevolgd door een recitatie van de acht edelen die voorspoed brengen om onze goede aspiraties kracht bij te zetten.

Evenementgegevens

Ter gelegenheid van Losar doen we dit jaar een goede tendrel nyesel tsok beoefening om alle negativiteit te zuiveren en goede aspiraties op te wekken voor het nieuwe jaar. Wegens het heengaan van Sogyal Rinpoche vieren we geen uitgebreid feest, maar ligt de nadruk op gezamelijke beoefening. Omdat we bijna nooit meer een beoefening in het centrum hebben is dit een bijzondere kans! (de volgende gezamelijke tsok zal in september  of oktober worden gepland). Aan het einde van de tsok doen we de Acht edelen die voorspoed brengen om het nieuwe jaar in te luiden. Zoals altijd zullen we stukken van de tsok beoefening in het Nederlands doen om de betekenis levendig te maken.

Om het beter mogelijk te maken voor mensen om de beoefening bij te wonen doen we dit op de dag voor Losar: zondag 23 februari van 19:30-21:00.

Comments are closed.