Liefdevolle vriendelijkheid, een weekend met Andrew Warr

Meer dan tweeënhalf duizend jaar geleden gaf de Boeddha les over het opwekken van liefdevolle vriendelijkheid. Met behulp van deze meditatiemethode ontwikkelen we een steeds diepere, doordringende en onvoorwaardelijke liefde, die onze normale beperkingen volledig ontstijgt.

Evenementgegevens

Dit weekend is volgeboekt. Door een mail te sturen naar rigpa@rigpa.nl wordt je op de wachtlijst geplaatst. Zodra er een plek vrij is, krijg je hierover bericht.

  data: zaterdag 7 en zondag 8 maart
  Taal: Engels
  Instructeur: Andrew Warr

  Standaardtarief: € 75,-
  Studententarief: € 45,-*
  Rigpa abonnementhouders: € 40,-


Omschrijving

Meer dan tweeënhalf duizend jaar geleden gaf de Boeddha les over het opwekken van liefdevolle vriendelijkheid. Met behulp van deze meditatiemethode ontwikkelen we een steeds diepere, doordringende en onvoorwaardelijke liefde, die onze normale beperkingen volledig ontstijgt. Dit proces begint met het ontwikkelen van een gezonde en liefdevolle relatie met onszelf, die zich daarna steeds meer uit kan breiden naar anderen. Wanneer ons hart en onze geest vervuld zijn van liefde, ervaren we het geluk en de vrede van onze ware natuur.

Over Andrew Warr 

Andrew WarrAndrew Warr is al sinds 1984 student van Sogyal Rinpoche. Hij maakt deel uit van een klein team van ervaren Rigpa-instructeurs die door Sogyal Rinpoche geautoriseerd zijn om in verschillende landen retraites te leiden. Andrew was van 1991 tot 2006 een vaste bewoner van Dzogchen Beara, het retraitecentrum van Rigpa in Ierland. Hij heeft zich gespecialiseerd in het presenteren van meditatie op liefdevolle vriendelijkheid en heeft voor andere instructeurs van Rigpa lesmateriaal over liefdevolle vriendelijkheid geschreven.


* Voor studenten geldt een korting van 40% op het cursusgeld. Om voor deze korting in aanmerking te komen dien je een kopie van je studenten(OV)pas op te sturen naar Stichting Rigpa, t.a.v. het secretariaat.

Comments are closed.