Introductieweekend Meditatie

Wil je het nieuwe jaar goed starten? Is het tijd om een rustpunt te vinden in dit hectische leven? Kom dan naar dit Introductieweekend Meditatie! Meditatie kan een krachtig middel zijn om je leven te transformeren. Dit weekend is geschikt voor iedereen die wil leren mediteren én voor diegenen die hun meditatiebeoefening willen opfrissen.

Evenementgegevens

  Tijd: 10.00 – 17.00 uur, lunchpauze van 13.00 tot 14.30 uur.

  Standaardtarief: € 75,-
  Studententarief: € 45,-*
  Rigpa abonnementhouders: € 0,-

Aanmelden


Omschrijving

Wil je het nieuwe jaar goed starten? Is het tijd om een rustpunt te vinden in dit hectische leven? Kom dan naar dit Introductieweekend Meditatie! Meditatie kan een krachtig middel zijn om je leven te transformeren.

Goed voor onze geest en ons hart zorgen is cruciaal voor onze innerlijke vrede en stabiliteit. Als we innerlijke vrede als basis hebben, kan onze geest ontspannen. We kunnen dan in ons dagelijks leven, in ons werk en bij andere verplichtingen, efficiënter handelen. Onze geest ontwikkelt de wijsheid om onderscheid te maken in wat te doen en wat te laten. Daardoor wordt ons leven vervullender, gelukkiger. Zodra onze geest rustiger wordt, zal harmonie – zowel innerlijk als uiterlijk – automatisch volgen.

Tijdens dit weekend wordt module 1 behandeld van de cursus Wat Meditatie Echt Is. Mocht je na dit weekend je kennis en ervaring van meditatie verder willen verdiepen, dan is het mogelijk om door te stromen naar module 3 die start op vrijdagavond 23 januari.

Dit weekend is geschikt voor iedereen die wil leren mediteren én voor diegenen die hun meditatiebeoefening willen opfrissen.


* Voor studenten geldt een korting van 40% op het cursusgeld. Om voor deze korting in aanmerking te komen dien je een kopie van je studenten(OV)pas op te sturen naar Stichting Rigpa, t.a.v. het secretariaat.

Comments are closed.