In de spiegel van de dood

Deze cursus, gebaseerd op Het Tibetaanse boek van leven en sterven, leidt deelnemers door het essentiële onderricht over de dood en het sterven vanuit de Boeddhistische traditie van Tibet. Een universele boodschap die spreekt tot iedereen, ongeacht achtergrond of spirituele tradities.

Evenementgegevens

  Van: 24 februari t/m 7 april
  Tijd: 10.30- 17.00 uur
  Aantal lesdagen: 4 zaterdagen
  Taal: Nederlands. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van Engelstalig videomateriaal

  Standaardtarief: € 180,-
  Studententarief: € 108,-*
  Rigpa abonnementhouders: € 0,-

AanmeldenAanmelden voor sanghaleden


Omschrijving

Er wordt aandacht besteed aan verschillende manieren waarop we moeilijkheden en angst kunnen transformeren. Ook krijg je methoden aangereikt hoe je je kunt voorbereiden op de dood en op wat voor manier je anderen kunt ondersteunen bij hun stervensproces.

Cursisten noemden deze cursus: “zeer authentiek, inzicht gevend, bewustmakend en inspirerend. Een bijzondere gelegenheid om dieper op het thema dood in te gaan en de negatieve associaties hiermee te doorbreken.”                                                                

“Het was bijzonder om in een warme, veilige sfeer van openheid ervaringen over ziekte, sterven en dood te kunnen delen en hier vrijuit over te kunnen praten, waar in het dagelijks leven veelal geen plek voor is.”

 


* Voor studenten geldt een korting op het cursusgeld. Om voor deze korting in aanmerking te komen dien je een kopie van je studenten(OV)pas op te sturen naar Stichting Rigpa, t.a.v. het secretariaat.

 

Comments are closed.