Het transformeren van stress – een avond met Maureen Cooper

Word je regelmatig overweldigd door de drukte van alledag? Heb je, als je even adem kunt halen, wel eens het gevoel dat de volgende uitdaging alweer voor de deur staat? Heb je ook zo’n behoefte aan een kalmer en minder stressvol leven? Kom dan naar deze avond met Maureen Cooper en ontdek hoe deze ervaringen de eerste stappen kunnen zijn in het transformeren van stress naar welzijn.

Evenementgegevens

  Tijd: 19.30 – 21.45 uur
  Taal: Engels
  Instructeur: Maureen Cooper

  Standaardtarief: € 12,50
  Rigpa abonnementhouders: € 7,50

Aanmelden


Omschrijving

Je hebt veel stress in je leven, maar je wilt dat anders. Je bent er klaar voor om gewoontes die stress veroorzaken onder de loep te nemen en om een nieuwe manier van omgaan met die gewoontes uit te proberen.

Recent wetenschappelijk onderzoek laat zien dat meditatie en compassie een vriendelijke en duurzame manier blijken te zijn om stress het hoofd te bieden. Door te werken met hoe je geest op verschillende situaties reageert, kun je langzaam leren anders met stress om te gaan. Je leert stress te gebruiken om jezelf en je wereld in een ruimer perspectief te zien.

Je verlaat de avond met een set van praktische praktische methoden die je meteen kunt toepassen. De workshop wordt in het Engels gegeven.

MaureenCooperOver Maureen Cooper

Maureen Cooper staat bekend om haar toegankelijkheid en warme, humorvolle stijl. Ze heeft meer dan twintig jaar trainingen gegeven in het toepassen van meditatie en compassie in het dagelijks leven. Ze is de oprichter van Awareness in Action (www.awarenessinaction.org) en auteur van “The Compassionate Mind Approach to Reducing Stress” (www.the-compassionate-mind-approach-to-reducingstress.com).

 

Comments are closed.