Een retraite met Sogyal Rinpoche

Sogyal Rinpoche is één van de meest vooraanstaande leraren van deze tijd. Hij heeft de bijzondere gave om de hartessentie van het Tibetaans Boeddhisme relevant te maken voor de moderne tijd, zonder daarbij in te boeten aan authenticiteit.

Evenementgegevens

Rinpoche creëert een sfeer van warmte, liefde en diepgaand inzicht, waarbij hij direct tot de harten van de aanwezigen spreekt. Hij staat bekend om zijn uitzonderlijke communicatievermogen. Over de hele wereld ervaren mensen hoe de kracht van zijn onderricht een glimp laat zien van de diepste natuur van onze geest. Dit brengt een blijvende transformatie tot stand – en vertrouwen bij het aangaan van de uitdagingen in het alledaagse leven

Tijdens de retraite zal Sogyal Rinpoche lesgeven. Ook wordt er video-onderricht van eerdere retraites vertoond. Daarnaast komen presentaties van Rinpoche’s meest ervaren studenten aan bod en is er gelegenheid voor meditatie en reflectie. Dit biedt een unieke gelegenheid om het onderricht in retraiteomgeving te ervaren en toe te passen.

Voor meer informatie, klik hier.

Comments are closed.