De inspiratie van vergankelijkheid – Alles stroomt en gaat voorbij

Een inspirerende dag over het thema vergankelijkheid op het Rigpa-centrum Amsterdam, met geleide meditaties, persoonlijke contemplaties en uitwisseling.

Evenementgegevens

Toekomstige data:
  • 30 oktober 2022 10:30 uur

  Datum: 30 oktober
  Tijd: 10.30 uur tot 16:00 uur

  Instructeur(s): Annie Birken, Coobke Peyrot en Elma Floris

  Standaardtarief: € 45,-
  Studenten en minimatarief: € 30,-
  Rigpa abonnementhouders: € 0,-

***Let op: door technische op problemen op aanmelden.rigpa.nl is het niet mogelijk om je via je telefoon aan te melden. Via de een computer of laptop is het wel mogelijk. Voor vragen over aanmelding, kun je contact opnemen met: florisjankoen@rigpa.nl*** 

Aanmelden Aanmelden voor sanghaleden


Omschrijving

Hoe kan de reflectie op vergankelijkheid ons inspireren tot een diepere betekenis van ons leven? Wat doet het met ons als we verandering en vergankelijkheid tegenkomen in het leven? Wat leren we van reflectie op de vergankelijkheid van de dingen? En als alles aan vergankelijkheid onderhevig is, waar kunnen we dan op vertrouwen?

Drie keer per jaar kunnen we ons op het Rigpa-centrum in deze vragen verdiepen met persoonlijke contemplatie, geleide meditaties en uitwisseling.

Teksten en reflecties die we op deze dagen gebruiken komen uit de Tibetaans boeddhistische traditie, zoals het Tibetaanse boek van Leven en Sterven en geven inzicht in deze unieke visie op het leven en de dood.

De eerste dag zal plaatsvinden op 30 oktober. 

Elke bijeenkomst zal je als een verdieping op de vorige dagen ervaren. Daarnaast is het ook mogelijk de dagen los te volgen.

De dagen worden begeleid door Annie Birken, Coobke Peyrot en Elma Floris, leraren die zowel persoonlijk als beroepsmatig met deze thema’s geleefd hebben.

 

 

Comments are closed.