Streaming Lerab Ling: Dakinidag tsok

Op dakinidag is het traditie om een speciale beoefening te doen. Rigpa beoefent de Tendrel Nyesel-tsok. Op dit moment vindt de beoefening niet plaats op het centrum, maar kan deze gevolgd worden via Prajna.

Evenementgegevens

Locatie: online

Toekomstige data:
  • 3 augustus 2021 19:00 uur

======= deze bijeenkomst zal niet plaatsvinden op het centrum, maar wordt voor tsokbeoefenaars wel gestreamd via de Rigpawebsite Prajna. Hieronder vind je informatie over hoe Prajna werkt  =============

  Tijd: 19.00 – 21.45 uur

 


Omschrijving

Een beoefening van Tendrel Nyesel-tsok. Zolang we niet live bij elkaar kunnen komen vanwege Covid-19 en de renovatie van het centrum in Amsterdam wordt er aangeragen om de Tendrel Nyeseltsok te volgen via de nieuwe Rigpawebsite Prajna

De dakinidag tsok zal om 19.00 beginnen. Vanwege de accumulatie van tsokoffering gebeden duurt de beoefening tot 21.45 uur.

Voor Rigpa-Ngondro en Dzogchenmandalastudenten met een Vajrayana bekrachtiging.

Hoe log je in bij Prajna?
Voor online live-beoefeningen moet je je eerst geregistreerd hebben bij Prjana. Dit kost niets. Je kunt hier registreren. Nadat je geregistreerd bent log je in met jouw eigen Admin and Care login.

Hoe volg je de beoefening?
Ga naar prajnaonline.org. Log in met jouw Admin and Care login emailadres en wachtwoord. Klik bovenaan op de knop: ‘live’, of kies direct: (prajnaonline.org/live). Selecteer het event dat je wil volgen. Daar is geen wachtwoord nodig.

 

Comments are closed.