Boeddhistische Wijsheid

Duurzaamheid, emoties, zelfkennis, omgaan met stress, verbondenheid, lijden, liefde, leven en sterven. Allemaal onderwerpen uit ons dagelijks leven die je ook terug vindt in het boeddhistische onderricht. Wijsheid in het boeddhisme gaat over het leven en over onszelf. Het ontwikkelen ervan begint met nieuwsgierigheid en de kunst van vragen te stellen. Daar gaan we het deze avond over hebben!

Evenementgegevens

  Data: Dinsdag 19 mei
  Tijd: 19.30 uur tot 21.15 uur  

  Standaardtarief: € 15,-
  Studenten en minima: € 10,-*
  Rigpa abonnementhouders: € 0,-

 

Aanmelden Aanmelden voor sanghaleden


Omschrijving

Boeddhistische wijsheid, wat is dat eigenlijk? En wat heb je eraan in deze moderne tijd? Duurzaamheid, emoties, zelfkennis, omgaan met stress, verbondenheid, lijden, liefde, leven en sterven. Allemaal onderwerpen uit ons dagelijks leven die je ook terug vindt in het boeddhistische onderricht. Wijsheid in het boeddhisme gaat over het leven en over onszelf. Het ontwikkelen ervan begint met nieuwsgierigheid en de kunst van vragen te stellen. Daar gaan we het deze avond over hebben!

Het wordt een leuke, dynamische en interactieve avond met reflectie en uitwisselingen. Jouw vragen en ervaringen staan centraal. De avond wordt begeleid door Yara Vrolijks en Jeroen Slieker, beiden Rigpa-instructeurs met ruime ervaring in studie en beoefening bij uiteenlopende boeddhistische leraren.

 

Comments are closed.