Online: een avond met Eric Soyeux en Liana Verberg

Een vervolgsessie op de lezing van 6 oktober over de Nyingma-school.

Evenementgegevens

Locatie: online

  Datum: Dinsdag 13 oktober
  Tijd: Van 19.30 uur tot 21:00 uur 
  Instructeur(s): Eric Soyeux en Liana Verberg

  Gratis

 

Aanmelden voor sanghaleden


Omschrijving

Als vervolg op de lezing over de Nyingma School geven Eric Soyeux en Liana Verberg op dinsdag 13 oktober een lezing en uitwisseling voor de sangha met nog meer verhalen en anekdotes over de vele creatieve manieren waarop Dzogchen-leraren met ons werken. Deze avond zal gebaseerd zijn op quotes uit de werken van Longchenpa. 

Deze avond is voor mensen die Sogyal Rinpoche als hun leraar zien. Om mee te doen, is het belangrijk om ook de avond op 6 oktober te volgen.

Over Eric Soyeux:

Eric is in 1984 begonnen met zijn studie en beoefening van het boeddhisme en geeft daar inmiddels al tientallen jaren les over. Hij heeft onderricht gevolgd bij verschillende leraren waaronder Sogyal Rinpoche en Namkhai Norbu Rinpoche. Hij heeft veel retraites gedaan waaronder een persoonlijk retraite van een jaar en een driejaarretraite in Lerab Ling. Ook is hij werkzaam geweest als boeddhistisch geestelijk verzorger in gevangenissen. Hiermee heeft hij een rijkdom aan kennis en ervaring opgedaan, waaronder over zijn speciale interesse: de verschillende aspecten van het boeddhistische pad en de stromingen die zich daaruit ontwikkeld hebben.

Over Liana Verberg:

Liana is sinds 1997 student van Rinpoche. Ze heeft jaren voor hem gewerkt als zijn persoonlijke assistent/verzorger en hem begeleid op zijn vele teaching-tours over de hele wereld. Zij heeft hem tot de laatste periode van zijn leven bijgestaan. Zij is in deze jaren getraind door Rinpoche om het onderricht en de beoefening op een authentieke manier te integreren en toe te passen. Liana heeft vele retraites gedaan waaronder drie keer de zesmaanden optie van de driejaarretraite in Lerab Ling. Ook heeft zij onderricht gevolgd bij Namkhai Norbu Rinpoche.
Liana heeft een eigen bedrijf, BeTrue. Ze geeft mindfulness-trainingen met aanvullingen vanuit de cognitieve gedragstherapie om mensen te begeleiden in het beter omgaan met stress. Ook geeft ze individuele begeleiding aan mensen met burn-out, angst- en depressieklachten. 

 

 

Comments are closed.