Sangha programma Groningen

Het Sangha programma is alleen toegankelijk voor Rigpa leden. Hoe je lid kan worden lees je op de abonnementen pagina.

Kalender        Overzicht        Aanmelden

Laden… Laden…

Het volledige Sangha programma

open meditatie sessie

Een speciale beoefeningsdag voor de Rigpa-sangha.

  Omschrijving Dit is is één van de vier ‘Dharmawieldagen’, de belangrijkste Boeddhistische feestdagen in het jaar. Op deze dag, Chökhor Düchen (het eerste draaien van het wiel van de dharma), vieren…

Een beoefening van Tendrel Nyesel-tsok.

In de vijf avonden van deze cursus beschrijven we stap voor stap de verschillende onderdelen van de ngöndro beoefening. Er is ook voldoende aandacht voor het doen van de beoefening zelf.

Deze cursus, gebaseerd op Het Tibetaanse boek van leven en sterven, leidt deelnemers door het essentiële onderricht over de dood en het sterven vanuit de Boeddhistische traditie van Tibet. Een universele boodschap die spreekt tot iedereen, ongeacht achtergrond of spirituele tradities.

Terug van weg geweest: de cursus ‘Lijden en geluk omzetten in verlichting’! Wil je handvaten krijgen om met je emoties te werken? Kom dan naar deze cursus!

Een beoefening van Tendrel Nyesel-tsok.

open meditatie sessie

Een beoefening van Tendrel Nyesel-tsok.

Het Alomvattende Pad is het essentiële programma voor alle studenten van Sogyal Rinpoche. Het brengt de wijsheid van het onderricht samen in een compleet spiritueel pad, dat toegankelijk en haalbaar is voor mensen van deze tijd.

Bijeenkomst voor Dzogchen mandala studenten

Een beoefening van Tendrel Nyesel-tsok.

Een beoefening van Tendrel Nyesel-tsok.

Tendril Nyesel tsok ter gelegenheid van Dharmawiel dag.

Dakini dag tsok

Leren mediteren in Groningen? Begin nu met de cursus ‘Wat meditatie echt is’. Iedereen wil gelukkig zijn, maar vaak hebben we geen idee waar we dat geluk moeten zoeken. Door meditatie kunnen we voldoening ervaren en vrede vinden.