Sangha programma Groningen

Het Sangha programma is alleen toegankelijk voor Rigpa leden. Hoe je lid kan worden lees je op de abonnementen pagina.

Kalender        Overzicht        Aanmelden

Laden… Laden…

Het volledige Sangha programma

Deze cursus, gebaseerd op Het Tibetaanse boek van leven en sterven, leidt deelnemers door het essentiële onderricht over de dood en het sterven vanuit de Boeddhistische traditie van Tibet. Een universele boodschap die spreekt tot iedereen, ongeacht achtergrond of spirituele tradities.

In de vijf avonden van deze cursus beschrijven we stap voor stap de verschillende onderdelen van de ngöndro beoefening. Er is ook voldoende aandacht voor het doen van de beoefening zelf.

Cursus over het Tibetaanse boek van leven en sterven

Het Alomvattende Pad is het essentiële programma voor alle studenten van Sogyal Rinpoche. Het brengt de wijsheid van het onderricht samen in een compleet spiritueel pad, dat toegankelijk en haalbaar is voor mensen van deze tijd.

Goeroe Rinpoche dag: een moment om samen te beoefenen.

AOP studiegroep.

Tijdens deze avonden bestuderen we gezamenlijk de thuisstudie van Het Alomvattend Pad. Het AOP is het essentiële programma voor alle studenten van Sogyal Rinpoche. Het brengt de wijsheid van het onderricht samen in een compleet spiritueel pad, dat toegankelijk en haalbaar is voor mensen van deze tijd.

Een speciale beoefeningsdag voor de Rigpa-sangha.

Bijeenkomst voor Dzogchen mandala studenten

Een beoefening van Tendrel Nyesel-tsok.

Een beoefening van Tendrel Nyesel-tsok.

Een beoefening van Tendrel Nyesel-tsok.

Een speciale beoefeningsdag voor de Rigpa-sangha.

  Omschrijving Dit is is één van de vier ‘Dharmawieldagen’, de belangrijkste Boeddhistische feestdagen in het jaar. Op deze dag, Chökhor Düchen (het eerste draaien van het wiel van de dharma), vieren…

Een beoefening van Tendrel Nyesel-tsok.