Openbaar programma Groningen

Het Rigpa cursus- en activiteitenprogramma vormt het hart van het werk van Rigpa. Geïnspireerd door het bijzondere vermogen van Sogyal Rinpoche om het boeddhistische onderricht op een eigentijdse manier over te brengen, streeft het programma ernaar het onderricht toegankelijk en relevant te maken voor mensen van alle leeftijden en van verschillende achtergronden.

Het Openbare programma is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je achtergrond of ervaring met meditatie.

Overzicht        Kalender        Aanmelden

Deze cursus, gebaseerd op Het Tibetaanse boek van leven en sterven, leidt deelnemers door het essentiële onderricht over de dood en het sterven vanuit de Boeddhistische traditie van Tibet. Een universele boodschap die spreekt tot iedereen, ongeacht achtergrond of spirituele tradities.

Terug van weg geweest: de cursus ‘Lijden en geluk omzetten in verlichting’! Wil je handvaten krijgen om met je emoties te werken? Kom dan naar deze cursus!

open meditatie sessie

Leren mediteren in Groningen? Begin nu met de cursus ‘Wat meditatie echt is’. Iedereen wil gelukkig zijn, maar vaak hebben we geen idee waar we dat geluk moeten zoeken. Door meditatie kunnen we voldoening ervaren en vrede vinden.

Kalender

Laden… Laden…