Het Tibetaanse boek van leven en sterven

Welke verwachtingen ik heb omtrent dit boek? Dat het een stille revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop we in het algemeen omgaan met de dood en de zorg voor de stervenden en ook in de manier waarop we omgaan met het leven en de zorg voor de levenden.

-Sogyal Rinpoche

 

Sogyal Rinpoche’s veelgeprezen spirituele klassieker wordt alom beschouwd als een van de meest volledige en gezaghebbende weergaven van onderricht op het gebied van het Tibetaans boeddhisme die ooit geschreven zijn.

Het is een handboek voor leven en sterven en een bron van inspiratie vanuit het hart van de Tibetaanse traditie. Het Tibetaanse boek van leven en sterven biedt een heldere en inspirerende kennismaking met de beoefening van meditatie, de natuur van de geest, karma en wedergeboorte, liefde en mededogen, stervensbegeleiding en met de beproevingen en beloningen van het spirituele pad.

Er zijn inmiddels bijna drie miljoen exemplaren van in druk verschenen, in 34 talen, en het is verkrijgbaar in 80 landen. Het boek wordt gebruikt op universiteiten, hogescholen en in instellingen, zowel op medische als op religieuze grondslag, en op grote schaal geraadpleegd door verpleegkundigen, artsen en anderen die in de gezondheidszorg werkzaam zijn.


Een nieuwe druk in de maak
 
Het Tibetaanse boek van leven en sterven (hard-copy) is niet meer te koop via de gangbare kanalen. Er zijn alleen nog tweedehands exemplaren te koop, maar deze zijn prijzig, € 75 tot € 100. Het e-book is echter wel goedkoper verkrijgbaar (€17,99). 
Het boek wordt op dit moment opnieuw gedrukt. Wanneer deze druk beschikbaar is zal dit op deze website worden vermeld. Houd hiervoor dus deze pagina in de gaten. 

 

Bestel book via Bol.com