Gebeden die je kunt aanvragen

Lerab Ling gebedenlijst voor zieken

De dagelijkse beoefening van de Tendrel Nyesel Tsok wordt opgedragen aan zieken en mensen die door een moeilijke periode gaan. De gebeden worden gedurende één hele week opgedragen. Ook worden de namen maandelijks doorgestuurd naar Nubri Gompa van Dodrupchen Rinpoche en het klooster van (de overleden) Tulku Pegyal. We raden aan een minimum donatie te doen van 20 euro. Natuurlijk kun je elk bedrag doneren waartoe je geïnspireerd, gemotiveerd en in staat bent.

Aanvragen

Phowabeoefening voor overledenen

Voor overledenen kunnen specifieke Phowabeoefeningen worden aangevraagd die worden gedaan door Dodrupchen Rinpoche. (donatie: 60 euro).

Aanvragen

Lerab Ling gebedenlijst voor overledenen.

De beoefening van Riwo Sangchö wordt opgedragen aan hen die overleden zijn. Tot en met de 49e dag elke 7e dag. Ook worden de namen maandelijks doorgestuurd naar Nubri Gompa van Dodrupchen Rinpoche en het klooster van (de overleden) Tulku Pegyal. We raden aan een minimum donatie te doen van 40 euro. Natuurlijk kun je elk bedrag doneren waartoe je geïnspireerd, gemotiveerd en in staat bent.

Aanvragen

Deathritual

Voor zuivering en voor gunstige omstandigheden en positiviteit. Deze beoefening is een uitgebreide Phowa. De beoefening wordt uitgevoerd door Dodrupchen Rinpoche (donatie: 156 euro).

Aanvragen

Maandelijkse gebedenlijst

De namen van zieken en overledenen worden op een lijst geplaatst die aan het eind van elke maand naar Nubri Gompa van Dodrupchen Rinpoche verzonden wordt en eens per jaar naar Zijne Heiligheid Sakya Trizin. De aanbevolen donatie is ca. 20 euro.

Aanvragen

Boterlampjes offeren in Dzogchen Beara

In Dzogchen Beara (Ierland) kun je lichtjes offeren in gebed voor vrienden en familie. Zowel wanneer iemand lijdt, door een moeilijke periode gaat, maar ook wanneer een dierbare gestorven is. (donatie: 21 lichtjes: 21 euro; 50 lichtjes: 50 euro;108 lichtjes: 108 euro.)

Aanvragen