Nieuw centrum voor Rigpa Nederland

De deuren bij Rigpa staan wagenwijd open.

Recentelijk is een drie jaar durende retraite afgelopen, daardoor kunnen we onze deuren wagenwijd openzetten. We gaan het brede publiek aanspreken en onze programma’s en activiteiten zullen, meer dan voorheen, gericht zijn op nieuwe – en zeker ook jonge – studenten. Onze meditatiecursus “Wat Meditatie Echt Is”, krijgt een veel grotere reikwijdte en kan wereldwijd (en dus ook op landelijke niveau) een uniek programma worden.

Het gebrek aan ruimte in het huidige Rigpacentrum in Amsterdam vormt een belemmering voor de activiteiten die Rigpa in Nederland zou willen aanbieden. Een groter centrum is daarom van essentieel belang voor de toekomst van Rigpa in Nederland. Een centrum waar al onze studenten terecht kunnen op gezamenlijke studie- en beoefendagen en waar het verwelkomen van nieuwe mensen een belangrijk speerpunt wordt. Dit betekent dat we mensen die langskomen te woord staan, hun vragen beantwoorden, maar ook dat ze altijd gewoon voor de Boeddha kunnen zitten.

Het nieuwe open centrum beoogt een plek te zijn voor het geluk en welzijn voor iedereen, van elke afkomst en leeftijd en voor elke fase in het leven.

Rigpa heeft de afgelopen jaren wat kunnen sparen voor een nieuw centrum. Studenten zijn ook al enige tijd bezig om op allerlei creatieve manieren geld bij elkaar te brengen voor dit mooie doel. Er is nog niet genoeg om onze plannen en wensen om te kunnen zetten in daden. Daarom is elke bijdrage welkom.

Hoe kun je doneren?

Kijk hier voor meer informatie over het maken van een donatie.

Of ga meteen naar het online donatieformulier.