Fonds voor Dechen Shying – Spiritueel Zorgcentrum

Dechen Shying biedt een unieke omgeving met aangepaste accommodatie en uitzicht op zee in een gebied van ongerepte natuurlijke schoonheid in West Cork in Ierland. Hier worden mensen verwelkomd die te maken hebben met problemen als een slechte gezondheid, ongeneselijke ziekte of verlies. Gasten kunnen er verblijven voor enkele dagen of enkele weken, alleen of met hun gezin, vrienden en verzorgers. Ook verzorgers die behoefte hebben aan rust zijn van harte welkom.

Het centrum is de ideale plek voor persoonlijke reflectie en heling. Er wordt een toevluchtsoord geboden waar mensen met een moeilijke levensreis rust kunnen vinden, en vrede, herstel en hulp.

Het is geschikt voor mensen die tijdens hun verblijf zonder gespecialiseerde medische zorg of voorzieningen kunnen. Mensen die speciale zorg nodig hebben kunnen er verblijven met de ondersteuning van familie, vrienden of eigen verzorgers.

Dechen Shying biedt ook workshops met logies, voor mensen die te maken hebben met ziekte of verlies. Er worden ook gespecialiseerde opleidingen aangeboden voor mensen die beroepsmatig of als vrijwilliger in de gezondheidszorg of de welzijnssector werken.

Donaties voor het Dechen Shying Spiritual Care Centre kunnen worden gestort op giro rekening 3533736 t.n.v. Rigpa Amsterdam onder vermelding van “spiritueel zorgcentrum Dechen Shying”.

Namens alle toekomstige gasten van het spirituele zorgcentrum, hun familie en ook namens alle professionals danken we iedereen hartelijk voor de steun die het Dechen Shying Spiritual Care Centre heeft mogen ontvangen, zowel in het verleden bij de opbouw, als ook in het heden, zodat het centrum zich verder kan ontplooien.

Lees verder op www.dechenshying.org.

Hoe kun je doneren?

Kijk hier voor meer informatie over het maken van een donatie.

Of ga meteen naar het online donatieformulier.