Vrijgevigheid in het boeddhisme

Vrijgevigheid is al sinds de oudheid een wezenskenmerk van de boeddhistische traditie. Vandaag de dag hebben we nog steeds jullie hulp nodig om onze spirituele visie aan de wereld kenbaar te maken. Er zijn veel manieren waarop je ons kunt ondersteunen.

Hoe kun je doneren?

Kijk hier voor meer informatie over het maken van een donatie, of ga meteen naar het online donatieformulier.

Lerab Ling Tempelfonds

Lerab Ling donaties

Lerab Ling, wat letterlijk “Heiligdom van verlichte actie” betekent, is een plaats van vrede, contemplatie en studie, mooi gelegen op de toppen van de heuvels in zuid Frankrijk. De tempel in Lerab Ling is de thuisbasis van het wereldwijde Rigpa studie- en beoefeningsprogramma dat geworteld is in het aloude Tibetaanse boeddhistische onderricht, waarin diepzinnige methodes geboden worden voor het ontdekken van de ware natuur van onze geest, die de staat van lijden en verwarring ontstijgt.
Doneer | Meer informatie

Nieuw centrum voor Rigpa Nederland

Nieuw Rigpa centrum donaties

Het gebrek aan ruimte in het huidige Rigpacentrum in Amsterdam vormt een belemmering voor de activiteiten die Rigpa in Nederland zou willen aanbieden. Een groter centrum is daarom van essentieel belang voor de toekomst van Rigpa in Nederland. Een centrum waar al onze studenten terecht kunnen op gezamenlijke studie- en beoefendagen en waar het verwelkomen van nieuwe mensen een belangrijk speerpunt wordt. Het nieuwe open centrum beoogt een plek te zijn voor het geluk en welzijn voor iedereen, van elke afkomst en leeftijd en voor elke fase in het leven.
Doneer | Meer informatie

Fonds voor Dechen Shying Spiritueel Zorgcentrum

Dechen Shying Spiritueel Zorgcentrum

Dechen Shying biedt een unieke omgeving met aangepaste accommodatie en uitzicht op zee in een gebied van ongerepte natuurlijke schoonheid in West Cork in Ierland. Hier worden mensen verwelkomd die te maken hebben met problemen als een slechte gezondheid, ongeneselijke ziekte of verlies. Gasten kunnen er verblijven voor enkele dagen of enkele weken, alleen of met hun gezin, vrienden en verzorgers. Ook verzorgers die behoefte hebben aan rust zijn van harte welkom.
Doneer | Meer informatie